20
Пт., вер.
237.jpg

Лист Солдату Перемоги

Доброго дня, дорогий Солдате! Ти мов опора, що тримає сьогоднi весь світ! Вже дуже довго борешся за правду і мир, за всіх нас. Завдяки Вам, нашим героям, я можу не боятися за своє життя. Завдяки тобі, наша країна буде вільною та незалежною, а ми будемо жити в мирі і спокої. 
       Мені важко змиритися з тим, що сталося.  Мене лякають вибухи, які я чую та звуки сигналу повітряної тривоги, які часто порушують тишу. Дуже боляче дивитися на матерів, що відпустили своïх синів та дочок, на дітей, які чекають на повернення своїх  батьків. На жаль, багато з них так i не повернуться додому. Саме ти, ціною свого здоров’я, а іноді й життя, наближаєш довгоочікуваний день Перемоги!
       Велике дякую тобі за мій тихий ранок, за  можливість обійняти своїх рідних, за змогу навчатися, за лагідне сонечко! Хочу підтримати тебе у такий нелегкий для всіх нас час.  Моя сім'я і я мріємо, щоб війна якнайшвидше закінчилася, і ти повернувся додому живий і здоровий! Молю Бога, щоб він беріг твоє життя, дав сили й наснаги виганяти ворогів з нашої рідної землі!
      Війна - це біль, який назавжди залишиться у наших серцях.

З повагою Зєнкова Марія, 11 років, м. Павлоград, Дніпропетровська обл.
  0